DON SAKO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Don Sako. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 21:36 We vonden het heel lekker
18 sep 2022 om 20:31 2 keer een slechte bestelling na elkaar eerst foute bestelling gekregen na 2 u wachten en 2 x bellen terug bestelling gehad met frieten die amper gebakken waren je kon ze absoluut niet eten danlag je binnen enkele uren op spoed nog nooit meegemaakt
15 sep 2022 om 19:58 Verkeerde calzone gekregen... Enja dat zie je pas als je hem open doet. Pizza magaritta had rare smaak, we verdenken de kaas. Dit is al 4 keer na elkaar dat we ontevreden zijn van het eten. Bezorger was wel heel vriendelijk.
10 sep 2022 om 23:51 Beetje laat geleverd
9 sep 2022 om 18:37 Weer maar eens betaald voor feta kaas en extra vlees , geen van beide was in orde . Er was niet eens genoeg vlees op om een gewone durum te vullen ..
7 aug 2022 om 20:41 Anderhalf uur moeten wachten en eten was niet zo lekker! Heb al eerder besteld en was toen wel lekker! Andere eigenaars??
4 aug 2022 om 22:01 Crudités sans huile ou vinaigre, viande avec de la cannelle, le tout assez moyen, on s est forcé pour manger
30 jul 2022 om 23:05 Very fast and very good tatse. Also great value for your money
28 jul 2022 om 20:54 doe zo verder mg mario
25 jul 2022 om 13:51 Laatste drie keren dat we hier besteld hadden was het vlees heel erg aangebrand.
7 jul 2022 om 9:22 De scampi schotel was heerlijk, mijn kapsalon was minder goed, vlees was aangebrand... Spijtig want normaal ben ik altijd super tevreden.
1 jul 2022 om 22:35 Frieten in kapsalon waren nog hard vanbinnen, geen smaak en weinig vlees. Feta gevraagd op het look broodje zaten welgeteld maar 3 stukjes in en je proefde amper look. Is de derde keer op rij nu dat alles tegen valt dit was de laatste keer.